Наша рассылка

 

Новости

Статьи

Файловый архив

Нечестная игра

Юмор

Портал

Рекомендуем:


RSS-лента новостей

Spore (Обзор)

Saints Row 2 (Превью)

Need for Speed: Shift (Обзор)

Dark Sector (Обзор)


Главная > Публикации >

Ставки на кіберспорт на сайті букмекера Parimatch: топові ставки в Україні

 
24. 11. 2021 21:06

Ставки на кіберспортивні матчі з кращими коефіцієнтами на сайті БК Parimatch. Види ставок на кіберспорт та особливості прогнозування комп'ютерних ігор.


Ставки на кіберспорт у БК Parimatch

Користувачі букмекерської контори Parimatch, які бажають робити ставки на кіберспорт, можуть відчути на собі всі переваги прогнозів на кіберспортивні дисципліни з найкращими коефіцієнтами в інтернеті. На території України компанія веде легальну діяльність, чим забезпечується максимальний комфорт процесу укладання парі та безпека грошових операцій.

Лінія на кіберспорт на офіційному сайті Parimatch представлена ​​найпопулярнішими подіями по Counter-Strike, Dota 2, Starcraft 2, Starcraft: BroodWar, Hearthstone, Warcraft 3, Heroes of the Storm, Overwatch, World of Tanks. Бетторам українській букмекер пропонує також можливість вибору довгострокових парі на призові місця у певних турнірах.

Види ставок на кіберспорт у БК Parimatch

Щоб робити ставки на матчі у кіберспорті, необхідно уважно вивчити особливості обраної дисципліни, а також ознайомитися з правилами та термінологією. Рекомендуємо вибрати певне змагання для укладання парі, що дозволить сконцентруватися на вивченні важливих нюансів та статистики попередніх ігор команд-учасників. Це може бути не тільки один з Major з CS:GO, або великих чемпіонатів з Dota 2, але також будь-який інший турнір. Після вибору кіберспортивної дисципліни та змагання також необхідно підібрати кілька видів ставок та ознайомитись з можливими лімітами БК Parimatch.


Parimatch букмекерська контора пропонує чудовий розпис на популярні кіберспортивні події. Авторизовані користувачі можуть цілодобово зробити одну або кілька ставок, представлених основними та унікальними пропозиціями:

  • наприкінці;
  • з форою на карти;
  • з форою на раунди;
  • з форою на кіли (вбивства);
  • на тотали.

У кіберспорті можливе велике розмаїття тоталів: карт у матчі, раундів на карті, кіл на карті, часу відіграшу карти. Тут використовують десяткові коефіцієнти, а також є можливість зробити ставку на матч експресом. Об'єднуйте кілька дисциплін під один купон з помноженими між собою коефіцієнтами, щоб у разі виграшу зірвати великий виграш.